Hoitajat

al Najya avasi ovensa hoitajille toukokuussa 2014 pitkän mietinnän jälkeen. Haemme hoitajia arabialaisillemme ja meillä saa hoitaa ilman suurempia sitoutumuksia. Meillä ei ole käytössä tasomenetelmää vaan hoitajamme saavat puuhastelle hoitohevostensa kanssa kaikenlaista oman mielenkiinnon mukaan, ilman että täytyisi kerätä esimerkiksi pisteitä saadakseen luvan lähteä maastoon. Mitä sitten hoitohevosen kanssa voi tehdä? Kaiken peruspuunailujen lisäksi saatte käydä kentällä / maneesissa ratsastamassa, maastossa yksin tai porukalla, hypätä esteitä, uittamassa hevosia ja kaikkea järjen rajojen sisäpuolella tehtävää puuhaa.

Hoitajien toiveiden mukaan järjestämme myös ratsastustunteja syventyen koulu- tai esteratsastukseen. Meiltä löytyy lisäksi pieni maastoesterata tallin tiluksilta minne voimme lähteä toisinaan vaihtelun vuoksi tai sitten vaikkapa yhdessä maastoilemaan. Ratsastustuntien lisäksi ilmoitan hoitajille tallilla tehtävistä töistä joita ei kuitenkaan ole pakko tehdä, mutta niihin voi halutessaan osallistua mikäli aikaa jää oman hoitohevosen kanssa työskentelyn lisäksi.

Kaikille hevosillemme otetaan hoitaja ja hoitohevosta voit kysyä vieraskirjassa tai sähköpostitse. Emme vaadi päivittäistä aktiivisuutta vaan riittää, että käyt oman jaksamisesi mukaan. Hoitotarinat kirjoitetaan hoitokirjaan ja luettuani tarinat, kuittaan päivän puuhat lyhyellä kommentilla.


hevonen / hoitaja

- Najwa Maram Nur / Hanskuh

Vapaaehtoista puuhaa hoitajille

- uusien hevosten totuttamista tallin ympäristöön taluttamalla
(Khaleel al Shadiya, Asheem al Shadiya)
- orien pesupäivä
- tammojen juoksutus tai irtohypytys

Ratsastustunnit

- Tunteja ei ole vielä suunnitteilla.
Hoitajat voivat jättää toiveensa (tunnin aiheen ja ratsun) hoitokirjaan.


Hoitokirja